Eesti
Veiseklops vasardatud Rakvere 400g
29,97 €/kg
Veel tooteid kaubamärgilt
RakvereToote andmed
-
Päritolumaa
-
Kaubamärk
Rakvere
-
Kogus
0.4 kg
Toote andmed
-
Taisest veise tagaosalihasest on Rakvere lihameistrite poolt lõigatud ja vasardatud mugavad kulinaarias hinnatud pooltooted Tänu vasardamisele on klopsi pehmus ja mahlasus tagatud, liharoog valmib kiirelt ja maitseb hästi. Etiketile on lisatud retsept. Liha on pärit valitud Eestimaa farmidest, mida teame ja usaldame.
Koostisosad
-
veisetagaosalihased 100%
Juhised
-
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet: Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
Lisainfo
-
Min säilitustemperatuur.: 0° C
-
Max säilitustemperatuur.: 4° C
Toitumisalane teave
-
Kogus 100 g/ml kohta
Toiteväärtus | Kogus 100 g/ml kohta |
---|---|
energiasisaldus | 547 kJ/ 130 kcal |
rasvad | 5 g |
millest küllastunud rasvhapped | 1.7 g |
süsivesikud | 0.5 g |
millest suhkrud | 0 g |
valgud | 21 g |
sool | 0.1 g |
Tooteinfo ja -pildid on lisatud ainult teavitamise eesmärgil ning on loodud selleks, et parandada teie ostukogemust RIMI veebilehel. Toote tegelik välimus võib pildil olevast tootest natuke erineda. Üleantud kaubad võivad olla erinevates pakendites ja olla teistsugused või erineva kujuga. Kuigi oleme tooteinfo edastanud ja usume, et see on täpne, peaksite enne toote kasutamist lugema teavet pakendi ja etiketi pealt. Pange tähele, et tooted ja nende koostisosad võivad muutuda.