Eesti
Toote andmed
-
Päritolumaa
-
Kaubamärk
Eesti Pagar
-
Tootja
Eesti Pagar AS
-
Kogus
0.65 kg
Koostisosad
-
vahukreem (vesi, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli, suhkur, glükoos, emulgaatorid: E472b, SOJALETSITIIN, E472e, E433; PIIMavalk, vesi, stabilisaatorid: E464, E460i, E420i; happesuse regulaatorid: E331, E339b; sool, lõhna- ja maitseained), vesi, šokolaadigeel 10% (šokolaadipulber 43% (suhkur, kakao), glükoosi-fruktoosisiirup, vesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, värvaine: karamell, želeerivaine: pektiin, happesuse regulaator: viinhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseained), banaanitäidis 9,2% (suhkur, banaan 30%, vesi, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, paksendaja: gellankummi, toiduvärv: beeta-karoteen, säilitusaine: E202) suhkur, koguMUNAmass, NISUjahu, šokolaad 3,8% (kakaomass 52%, suhkur, kakaoVÕI, emulgaator: letsitiin (päevalille), lõhna- ja maitseained), vähese rasvasisaldusega kakaopulber, biskviidisegu (emulgaatorid:E475, E472b; LÕSSipulber, kergitusained: naatriumdifosfaat, söögisooda; sool, paksendaja: ksantaankummi, lõhna- ja maitseained), looduslikud lõhna- ja maitseained (banaani, Bourbon vanilje), maltodekstriin, toiduvärv: kurkumiin
Lisainfo
-
võib sisaldada vähesel määral pähklite jääke
-
Min säilitustemperatuur.: 2° C
-
Max säilitustemperatuur.: 6° C
Toitumisalane teave
-
Kogus 100 g/ml kohta
Toiteväärtus | Kogus 100 g/ml kohta |
---|---|
energiasisaldus | 1125 kJ/ 268 kcal |
rasvad | 11.8 g |
millest küllastunud rasvhapped | 9.9 g |
süsivesikud | 37.4 g |
millest suhkrud | 30.8 g |
valgud | 3.2 g |
sool | 0.1 g |
Tooteinfo ja -pildid on lisatud ainult teavitamise eesmärgil ning on loodud selleks, et parandada teie ostukogemust RIMI veebilehel. Toote tegelik välimus võib pildil olevast tootest natuke erineda. Üleantud kaubad võivad olla erinevates pakendites ja olla teistsugused või erineva kujuga. Kuigi oleme tooteinfo edastanud ja usume, et see on täpne, peaksite enne toote kasutamist lugema teavet pakendi ja etiketi pealt. Pange tähele, et tooted ja nende koostisosad võivad muutuda.