Poola
Gluteenivaba küpsetussegu – tume leib Rimi FreeFrom 500g
5,78 €/kg
Veel tooteid kaubamärgilt
Rimi Free FromToote andmed
-
Päritolumaa
-
Kaubamärk
Rimi Free From
-
Kogus
0.5 kg
Toote andmed
-
Küpseta päts leiba!
420 ml vett, 3 spl õli, 2 tl äädikat, leivavormi.
Valmistamine samm-sammult:
• Valmista ette leivavorm – määri seda rasvainega ja puista üle gluteenivaba jahuga.
• Vala kuiv jahusegu suurde kaussi ja sega hoolikalt läbi.
• Lisa 3 spl õli, 420 ml vett ja 2 tl äädikat.
• Sõtku tainast hoolikalt, et saavutada ühtlane segu.
• Jäta tainas 10 minutiks sooja kohta kerkima, seejärel sõtku veel 2 minutit.
• Tõsta tainas ettevalmistatud vormi. Kata vorm köögirätikuga ja jäta tainas 20 minutiks sooja kohta kerkima.
• Eelkuumuta praeahi 200 °C-ni ja küpseta leiba 20 minutit.
• Seejärel tõsta temperatuuri 225–230 °C-ni ja küpseta veel 7 minutit.
• Lülita ahi välja ja lase leival vormi sees 5 minutit jahtuda.
• Võta leib vormist välja ja lase veel 15 minutit jahtuda.
Koostisosad
-
tapioka tärklis, riisijahu, valge tatra jahu, linaseemnejahu, suhkur, sool, psülliumi kestad, paksendaja E464, kuivpärm, emulgaator E472e
Lisainfo
-
toodetud RIMI eritellimusel
Toitumisalane teave
-
Kogus 100 g/ml kohta
Toiteväärtus | Kogus 100 g/ml kohta |
---|---|
energiasisaldus | 1414 kJ/ 338 kcal |
rasvad | 3 g |
millest küllastunud rasvhapped | 0.5 g |
süsivesikud | 73 g |
millest suhkrud | 4.2 g |
valgud | 6.2 g |
sool | 2.9 g |
Tooteinfo ja -pildid on lisatud ainult teavitamise eesmärgil ning on loodud selleks, et parandada teie ostukogemust RIMI veebilehel. Toote tegelik välimus võib pildil olevast tootest natuke erineda. Üleantud kaubad võivad olla erinevates pakendites ja olla teistsugused või erineva kujuga. Kuigi oleme tooteinfo edastanud ja usume, et see on täpne, peaksite enne toote kasutamist lugema teavet pakendi ja etiketi pealt. Pange tähele, et tooted ja nende koostisosad võivad muutuda.