Vürtsikas krevetipasta spargliga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Krevetid Vannamei külmutatud400 g
-
Petersell1 peotäis (-t)
-
Spargel250 g
-
Roheline sibul125 g
-
Õli1 tl
-
Arrabbiata pesto2 spl
-
Vesi1 dl
-
Pasta Fettuccine2 peotäis (-t)
-
Punane lehtpeet65 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Vürtsikas ja kiiresti valmistatav krevetipasta on peaaegu kõigil puhkudel suurepärane valik. Prae roheline sibul koos arrabiatapestoga kergelt, kui soovid maksimaalselt tugevat maitseelamust, ning lõpus lisa petersell ja vannamei-krevetid. Serveeri krevetisegu koos värske fettuccine ning imeliselt rohelise lehtpeediga.
Sulata krevetid üles ja lase nõrguda majapidamispaberil.
Pane vesi keema pasta jaoks.
Haki petersell peeneks.
Puhasta spargel ja tee keskelt pooleks.
Haki roheline salat ning prae kergelt õlis (kasuta näiteks arrabiata õli) panni peal. Keera kuumus väiksemaks ning vala peale arrabiata ning vesi.
Pane pasta ((eelistavalt fettucine) keema vastavalt pakendil olevale õpetusele ning lisa sellesse ka spargel.
Sega kastmesse krevetid ja petersell. Soojenda ettevaatlikult, laskmata keema minna.
Serveeri krevetikaste pasta ja lehtpeediga.
Soovitus: pressi küüslauguküüs rohelise sibula peale. Kasuta rohkem arrabbiata‘t, kui on soovi.