Vokitud nuudlid kanaga
-
Küpsetusaeg: 35min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Munapasta250 g
-
Porgand3 tk
-
Mais450 g
-
Õli2 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Rebitud kanafilee600 g
-
Äädikas1 spl
-
Suhkur1 tl
-
Sojakaste2 spl
-
Laim1 tk
-
Seesamiseemned1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Maitsvad munanuudlid moodustavad siin koos kana ja äädikaseguga suurepärase vokiroa. Enne Aasiast inspireeritud roa serveerimist lisa krõmpsud porgandid ja minimais ning puista peale seesamiseemneid. Söö rooga soovi korral pulkadega!
Valmista nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.
Koori, poolita ja viiluta porgandid. Poolita mais. Prae porgandid ja mais pooles koguses õlis praepannil. Lisa soola ja pipart. Tõsta taldrikule.
Prae kana ülejäänud õlis. Lisa soola ja pipart.
Sega kokku äädikas, suhkur ja soja (eelista Jaapani sojakastet). Sega nuudlid, köögiviljad ja äädikasegu pannil olevate koostisosade hulka ja sega läbi.
Lõika laim viiludeks.
Serveeri vokirooga laimi ja seesamiseemnetega.