Võileib grillpeekoni, kreemja Brie juustu ja tomatiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Ploomtomat2 tk
-
Sibul punane0.5 tk
-
Oliiviõli1 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Must piparmaitse järgi
Peekon ja leib
-
Avokaado2 tk
-
Peekon350 g
-
Leib4 viil (-u)
-
Juust Brie200 g
Kate
-
Palsamikreem2 spl
-
Sibul1 tk
-
Tšillipipra helbed1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Võileivaõhtusöök? Panusta kõrgelt! Siin on üks suurepäraselt toitev võileib, mis on täidetud selliste hõrgutistega nagu Brie juust, avokaado ja grillpeekon. Lase kõikidel koostisainetel, sealhulgas ka rukkileival, grillrestil mõlemalt poolt grillida ning kata krõbeda röstitud sibula, magusa palsamisiirupi ja vürtsikate tšillihelvestega.
Viiluta tomatid ja pane taldrikule. Koori ja viiluta sibul õhukeselt ning pane tomatitega samale taldrikule. Vala ringjatega liigutustega peale oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.
Peekon ja leib: Poolita avokaadod, eemalda kivid, uurista viljaliha välja ja lõika poolikud avokaadod omakorda veel pikuti pooleks. Grilli avokaadot, peekonit ja meelepärast leiba. Viiluta Brie juust ja pane juustutükid grillitud leivale ning grilli kaudsel kuumusel kaane all seni, kuni juust hakkab veidi sulama.
Kate: Pane kõik lisandid leivale ja kata palsamikreemi, röstitud sibula ja tšillihelvestega.