Vegepallid parmesanikastme ja kapsaga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kapsapea600 g
-
Margariin2 spl
-
Sool
-
Pipar
Vegepallid
-
Taimne hakis600 g
-
Õli
-
Vedel puljong2 spl
-
Tomatipesto2 spl
-
Maisiõli1 spl
-
Makaronid500 g
Parmesanikaste
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Vedel puljong1 spl
-
Vesi250 ml
-
Kaerakreem100 ml
-
Maisitärklis2 tl
-
Juust200 g
-
Petersell1 punt (-i)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kuumuta ahi 175 °C-ni.
Puhasta ja lõika kapsas 8 tükiks.
Aseta tükid ahjuplaadile. Sulata või ja nirista kapsaviiludele. Puista peale soola ja pipart.
Vegepallid: sega veganhakkliha musta pipra, puljongipõhja ja päikesekuivatatud tomatite kreemi või tomatipestoga.
Vormi veganhakklihast pallikesed ja prae neid pannil õlis umbes 5 minutit.
Makaronid: Keeda oma valitud makaronid ning keeda vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Parmesanikaste: koori ja viiluta sibul ja küüslauk, prae need õlis. Lisa puljongipõhi, vesi ja koor. Keeda umbes 5 minutit. Sega maisitärklis vähese veega ja kalla saadud segu kastmesse.