Vegan suhkrukook
-
Küpsetusaeg: 55min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Margariin50 g
-
Kardemon0.5 tl
-
Jahu4 dl
-
Suhkur1.5 dl
-
Vanillisuhkur2 tl
-
Küpsetuspulber1 tl
-
Kaerajook2.5 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kui oled vegan ja soovid küpsetada suhkrukooki ilma munadeta, on see retsept sinu jaoks! Selle asemel kasutad hea tulemuse saamiseks natuke rohkem küpsetuspulbrit. Maitsesta vegan suhkrukooki kardemoniga.
Kuumuta ahi 175 °C-ni.
Vormi jaoks: Määri suhkrukoogivorm, mis mahutab umbes 1,5 liitrit, või ja jahuga.
Suhkrukook: Sulata margariin kastrulis ja lase jahtuda.
Purusta uhmris kardemoniseemned või kasuta jahvatatud kardemoni.
Sega kokku jahu, suhkur, vanillisuhkur, kardemon ja küpsetuspulber.
Sega jahusegusse margariin ja kaerajook ning sega tainaks. Vala tainas vormi.
Küpseta ahjus keskmisel siinil umbes 35 minutit.