Vegan suhkrukook

  • Küpsetusaeg: 55min
  • Keskmine
Vegan suhkrukook

Koostisosad

  • Margariin
     50 g
  • Kardemon
     0.5 tl
  • Jahu
     4 dl
  • Suhkur
     1.5 dl
  • Vanillisuhkur
     2 tl
  • Küpsetuspulber
     1 tl
  • Kaerajook
     2.5 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui oled vegan ja soovid küpsetada suhkrukooki ilma munadeta, on see retsept sinu jaoks! Selle asemel kasutad hea tulemuse saamiseks natuke rohkem küpsetuspulbrit. Maitsesta vegan suhkrukooki kardemoniga.

Kuumuta ahi 175 °C-ni.

Vormi jaoks: Määri suhkrukoogivorm, mis mahutab umbes 1,5 liitrit, või ja jahuga.

Suhkrukook: Sulata margariin kastrulis ja lase jahtuda.

Purusta uhmris kardemoniseemned või kasuta jahvatatud kardemoni.

Sega kokku jahu, suhkur, vanillisuhkur, kardemon ja küpsetuspulber.

Sega jahusegusse margariin ja kaerajook ning sega tainaks. Vala tainas vormi.

Küpseta ahjus keskmisel siinil umbes 35 minutit.

Sarnased retseptid

Autor: Laura Oro ja Paulig

Moosised muumia pirukad

30min • Keskmine

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Õuna purukook

2h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne

Rabarberi-plaadikook

1h • Keskmine

Rabarberi-mandlikook

1h 40min • Keskmine