Koostisosad
-
Šampinjonid1 peotäis (-t)
-
Puljongipõhi2 spl
-
Kikerherned3 spl
-
Punane kapsas1 peotäis (-t)
-
Suhkruhernes1 peotäis (-t)
-
Vermicelli klaasnuudlid50 g
-
Punane paprika1 peotäis (-t)
-
Spinat1 peotäis (-t)
-
Roheline sibul1 peotäis (-t)
-
Idu2 g
-
Laim1 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pista koostisosad purki ning võta lõunasöök endaga tööle kaasa!
Vaata, kuidas teha puljongipõhja >
Supi soojendamiseks vala purk täis keevat vett ja oota 5 minutit. Võid süüa purgist aga mugavam on valada välja kaussi.
Lisa koostisosad purki selles järjekorras:
2 sp puljongipõhja
Peotäis rebitud austerservikuid, lõvilaka seeni, šiitake seeni või shampinjone
3 sp või rohkem kikerherneid
Peotäis hakitud või riivitud punast kapsast
Peotäis hakitud suhkruherneid
50 g vermicelli klaasnuudleid
Peotäis hakitud punast paprikat
Peotäis spinatit
Väike peotäis hakitud rohelist sibulat
2 sp idandeid
2 sektorit värsket laimi