Vasikaliha tuunikala-kappari määrdega
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Keskmine
Koostisosad
Koostis
-
Flank-steik400 g
-
Rukolamaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Pipar
Tuunikala-kappari määre
-
Majonees200 g
-
Rimi tuunikala tükid vees1 pakk (-i)
-
Varrega kapparidmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tõsta liha toasooja pooleks tunniks. Enne praadimist kuivata liha köögipaberiga.
Pane kuumale pannile veidi õli.
Prae steiki mõlemalt poolt 5 min ja maitsesta soola ja pipraga.
Aseta steik 15 minutiks eelkuumutatud ahju 180c küpsema.
Valmis liha tõsta puhkama ning jahtuma.
Viiluta liha õhukest viiludena ristikiudu.
Serveerimisel lao tuunikalamääre ja lihaviilud vaheldumisi.
Serveeri kapparite ning rukkolaga.