Väikesed õuna-sarvesaiad

  • Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne
Väikesed õuna-sarvesaiad

Koostisosad

  • Kanzi õun
     2 tk
  • Suhkur
     3 tl
  • Kaneel
     1 tl
  • Lehttaigen
     500 g
  • Munakollane
     1 tk
  • Vahukoor
     1 tl
  • Tume šokolaad
     50 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 24 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Eelsoojenda ahi 180 C-ni

Lõika koorimata Kanzi õunad 24 sektoriks

Sega suhkur kaneeliga, seejärel sega pool saadud segust suures kausis õunasektoritega

Rulli taigen lahti, lõika sobivad kolmnurgad ja pane iga saia sisse õunasektor. Aseta õuna-sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üksteise kõrvale

Vahusta munakollane koorega ja pintselda sarvesaiu saadud seguga. Puista peale ülejäänud kaneelisuhkur

Küpseta sarvesaiu ahjus 10 min. Lase jahtuda 10 minutit

Murra šokolaad väikesteks tükkideks ja sulata see veevannis (või mikrolaineahjus). Nirista šokolaad lusikalt õhukeste triipudena üle väikeste sarvesaiade

Sarnased retseptid

Florentiinid

35min • Keskmine

Maasika jogurtikook

30min • Keskmine

Lihavõttemunad

10min • Lihtne