Väikesed õuna-sarvesaiad
-
Küpsetusaeg: 35min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Kanzi õun2 tk
-
Suhkur3 tl
-
Kaneel1 tl
-
Lehttaigen500 g
-
Munakollane1 tk
-
Vahukoor1 tl
-
Tume šokolaad50 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 24 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Eelsoojenda ahi 180 C-ni
Lõika koorimata Kanzi õunad 24 sektoriks
Sega suhkur kaneeliga, seejärel sega pool saadud segust suures kausis õunasektoritega
Rulli taigen lahti, lõika sobivad kolmnurgad ja pane iga saia sisse õunasektor. Aseta õuna-sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üksteise kõrvale
Vahusta munakollane koorega ja pintselda sarvesaiu saadud seguga. Puista peale ülejäänud kaneelisuhkur
Küpseta sarvesaiu ahjus 10 min. Lase jahtuda 10 minutit
Murra šokolaad väikesteks tükkideks ja sulata see veevannis (või mikrolaineahjus). Nirista šokolaad lusikalt õhukeste triipudena üle väikeste sarvesaiade