Koostisosad
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Oliiviõli2 spl
-
Veisehakkliha500 g
-
Kanapuljong750 ml
-
Pasta400 g
-
Purustatud tomatid1 tk
-
Riivitud juust40 g
-
Basiilikmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tõeline argiõhtu mugavusroog! Boonusena pead pärast kokkamist pesema vaid ühe poti.
Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta suures haudepotis või paksu põhjaga keedupotis õli. Lisa sibulad ja prae klaasjaks. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit.
Lisa hakkliha. Pruunista, samal ajal puulusikaga seda väiksemateks tükkideks lagundades. Lisa puljong, tomatikonserv ja pasta. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega läbi ja kuumuta keema. Lase umbes 15 minutit podiseda, kuni pasta on pehmenenud.
Lõpuks lisa riivitud juust (eelista parmesani tüüpi juustu) ja väiksemaks rebitud basiilikulehed. Sega läbi. Serveerimisel lisa soovi korral veel juustu, basiilikut ja musta pipart.