Tuunikala-kartuliroog salatiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
Praekartulid sibula ja tuunikalaga
-
Kartul6 tk
-
Sibul1 tk
-
Tuunikala õlis1 tk
-
Petersell1 punt (-i)
-
Oliiviõli1 tl
-
Sool1 näpuotsatäis
-
Pipar1 näpuotsatäis
Salat
-
Marineeritud peet200 g
-
Kikerhernes1 tk
-
Mozzarella1 tk
-
Oliiviõli4 spl
-
Basiilik1 punt (-i)
-
Roheline sibul1 punt (-i)
-
Sool1 näpuotsatäis
-
Pipar1 näpuotsatäis
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
See imemaitsev ja lihtne retsept sündis Rimi “Tühjenda oma külmik” väljakutsest, kus armastatud kokk Anni Arro ja Rimi peakokk Demo Kaev said ülesandeks kokata oma külmiku sisust maitsva ja soodsa roa. Rimi tehisintellektil töötav “Tühjenda oma külmik” tööriist aitab sul vähendada kodust toidu raiskamist võimaldades valida koostisaineid, mis sul külmkapis leidub, ning nendest süüa valmistada. Annil valmis pooltühja külmiku sisust imemaitsev sibula-tuunikala praekartuliroog marineeritud peedi, kikerherne ja mozzarella salatiga. Kui aga kõiki neid asju külmikus järel pole, saab seda toitu ka täitsa nullist ise teha.