Koostisosad
-
India pähkli jook200 ml
-
Tšiiaseemned2 g
-
Vahtrasiirup1 spl
-
Vanillisuhkur1 tl
-
Kookoslaastud, värsked marjad, puuviljadserveerimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Suvel ja sügisel, mil on virsikute hooaeg tasub neid oranžikas-kollaseid mahlaseid luuvilju mõnuga nautida, sest nende söömine mõjub hästi naha tervisele.
Beetakaroteen, mis on A-vitamiini eelühend, on võimeline kaitsma meie nahka UV-kiirguse eest. Beetakaroteen toetab ka limaskestade, silmade ja kopsude tervist. Veel sisaldab virsik heas koguses C-vitamiini, mis aitab organismil sünteesida kollageeni.
Sega kausis India pähkli jook, tšiiaseemned, vahtrasiirup ja vanillisuhkur.
Pista külmkappi seisma vähemalt 4 tunniks.
Hea nipp on õhtul valmis segada ja terveks ööks külmkappi seisma jätta ning siis hommikusöögiks süüa.
Serveeri kookoselaastude, värskete marjade ja puuviljadega.