Koostisosad
-
Toortatar100 g
-
Halloumi200 g
-
Pak choi1 pakk (-i)
-
Punane sibul1 tk
-
Päiksekuivatatud tomatid0.5 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Õlipraadimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kodumaine toortatar on hea vaheldus tavalisele tatrale. Krõbe praetud halloumi asendab selles roas kenasti liha. Lisaks mõnusalt krõmps pak choi ja maitsekas päikesekuivatatud tomat.
Pese tatar külma veega ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta sõelal (võid külma veega läbi pesta).
Viiluta halloumi ning prae kuumal pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta kõrvale. Haki pak choi ja prae samal pannil umbes 1 minut, maitsesta soolaga. Tõsta samuti kõrvale. Lisa pannile tükike võid ja purustatud küüslauk.
Prae keedetud tatar kiirelt läbi.
Viiluta punane sibul, nõruta tomatid. Tõsta kõik koostisained kaussidesse ja serveeri kohe.