Toorsuhkruga praetud pirnid mandlite ja vanillikreemiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Toorsuhkruga praetud pirnid mandlite ja vanillikreemiga

Koostisosad

Vanillikreem

  • Crème Fraîche
     100 ml
  • Tuhksuhkur
     1 g
  • Vanillisuhkur
     1 tl

Pirnid

  • Pirn
     3 tk
  • Või
     2 g
  • Toorsuhkur
     2 g
  • Mandlilaastud
     40 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pirnid lõigatakse tükkideks ning praetakse toorsuhkrus. Mandlilaastud annavad krõbedust ning rikkalik vanillikreem seob kõik koostisosad meeldivalt tervikuks.

Kreem: Vahusta crème fraîche tuhksuhkru ja vanillisuhkruga, kuni see muutub tugevaks vahuks.

Pirnid: Koori kõvad pirnid, eemalda südamik ja lõika 2 cm lõikudeks. Prae pirnilõike 2–3 minutit rasvaines. Puista suhkrut sekka ja prae veel paar minutit. Lisa mandlid ja sega pirnilõikudega.

Serveeri pirne vanillikreemiga.

Sarnased retseptid

Mesine müsli

30min • Lihtne

Peedi jõulutart

2h • Keeruline
Autor: Laura Oro ja Paulig

Moosised muumia pirukad

30min • Keskmine

Vanaema õunakook

1h • Keskmine