Toorsuhkruga praetud pirnid mandlite ja vanillikreemiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Vanillikreem
-
Crème Fraîche100 ml
-
Tuhksuhkur1 g
-
Vanillisuhkur1 tl
Pirnid
-
Pirn3 tk
-
Või2 g
-
Toorsuhkur2 g
-
Mandlilaastud40 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pirnid lõigatakse tükkideks ning praetakse toorsuhkrus. Mandlilaastud annavad krõbedust ning rikkalik vanillikreem seob kõik koostisosad meeldivalt tervikuks.
Pirnid: Koori kõvad pirnid, eemalda südamik ja lõika 2 cm lõikudeks. Prae pirnilõike 2–3 minutit rasvaines. Puista suhkrut sekka ja prae veel paar minutit. Lisa mandlid ja sega pirnilõikudega.