Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Tomatine läätsesupp
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Oliiviõli2 spl
-
Läätsed4 dl
-
Porgand2 tk
-
Sibul2 tk
-
Purustatud tomatid800 g
-
Paprika1 tk
-
Köögiviljapuljong1.5 l
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Karri1 tl
-
Jahvatatud paprika1 tl
-
Külmutatud spinat3 peotäis (-t)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Jagan teiega koduse tomatise läätsesupi retsepti. Sobib nii roheliste kui oranžide läätsedega. Sellest kogusest tuleb 3 liitrit. Paras perega süüa! Kui pere pole suur võid alati panna sügavkülma. Niimoodi on hea lõuna või kiire õhtusöök tuleviku enesele juba olemas. Ainult soojendamise vaev!
Tükelda porgandid, sibulad ja paprika suupärasteks tükkideks.
Kalla õli potti ja kuumuta.
Lisa karri(kindlasti peaks olema esindatud ka kurkum ja must pipar), jahvatatud paprika ja köögiviljad, sega veidi aega.
Loputa läätsed ja vala potti. Seejärel lisa köögiviljapuljong, tomatid ja purustatud küüslauk.
Keeda suppi 30 minutit. Umbes 7 minutit enne lõppu lisa külmutatud spinat.
Serveerida võib natukese (1spl) Kreeka jogurti või 10% hapukoorega.