Tofutakod avokaado ja nacho’dega
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Oad mustad I Love Eco380 g
-
Mais magus150 g
-
Tomat4 tk
-
Sibul punane1 tk
-
Koriander1 peotäis (-t)
-
Laim1 tk
-
Oliiviõli2.5 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Avokaado2 tk
-
Rooma salat0.5 tk
-
Rohelised herned140 g
-
Tofu270 g
-
Teriyaki kaste150 ml
-
Tortilja8
-
Tortiljakrõpsud150 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tako-teisipäev või klassikaline tako-reede? Ise valid! Tofu ja oad tuleb praadida magusas teriyaki-kastmes, mida seejärel serveeritakse tortilja sees erinevate köögiviljade, avokaado ning purustatud tortiljakrõpsudega. Puista koriandriga üle ja naudi oma õhtusööki!
Vala oad sõelale, loputa külma veega ja lase veel välja nõrguda. Kurna mais.
Lõika tomatid kuubikuteks. Koori ja haki sibul peeneks ning haki pool koriandrist. Sega kokku oad, mais, tomatid, sibul ja koriander. Pressi laimist mahl välja ning kalla peale, lisa oliiviõli. Raputa peale soola ja pipart.
Poolita avokaado, eemalda seeme ning lõika viiludeks. Lõika salat ribadeks.
Puhasta rohelised oad ja prae pannis õlis. Keera kuumus madalamaks.
Lõika tofu piklikeks tükkideks ning kuumuta pannil teryiaki-kastme ja ubadega.
Serveeri kõike tortiljaga ning puista üle purustatud tortiljakrõpsude ja ülejäänud koriandriga.