Terve ahjupart täidetud kapsaga
-
Küpsetusaeg: 3h 50min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Terve part1 tk
-
Hautatud hapukapsas200 g
-
Apelsin2 tk
-
Või120 g
-
BBQ kaste50 g
-
Petersell1 punt (-i)
-
Piparmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Visuaalselt uhke ning maitselt täiuslik terve ahjupart on iga laua särav staar, mis meelitab kõigi tähelepanu. Terve pardi küpsetamine pole üldse niivõrd raske, kui see võib alguses tunduda. Proovi järele!
Puhasta part seest, puista sisse soola ja pipart. Määri korralikult terve pardi sisemus maitseainetega.