Koostisosad
Salat
-
Pekanipähkel100 g
-
Kõrvitsaseemned2 g
-
Vahtrasiirup3 spl
-
Prosciutto100 g
-
Kaneelnäpuotsatäis
-
Taliõun2 tk
-
Avokaado2 tk
-
Rukola100 g
-
Granaatõun1 tk
-
Sinihallitusjuust100 g
-
Sool
-
Pipar
Õunavinegrettkaste
-
Oliiviõli4 spl
-
Õunasiidriäädikas2 spl
-
Dijoni sinep1 tl
-
Mesi2 tl
-
Tüümian
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Talvistest krõmpsudest õuntest valmistatud salat, millele juurde sätitud röstitud pekanipähklid ja sinihallitusjuust. Sobib hästi peolauale kergemaks eelroaks või praekõrvaseks.
Sega kokku pekanipähklid, kõrvitsaseemned, vahtrasiirup ja kaneel ning laota see ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kõige peale pane prosciutto