Takod
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Tomat2 tk
-
Kurk1 tk
-
Sibul punane1 tk
-
Mais magus340 g
-
Hakkliha500 g
-
Õli2 spl
-
Taco maitseainesegu28 g
-
Vesi1.5 dl
-
Takotasku12 tk
-
Riivitud juust2 dl
-
Salsakaste2 dl
-
Hapukoor2 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tänapäeval on takosid saadaval kõigis võimalikes variatsioonides, kuid reedene lemmik koosneb jätkuvalt peeneks hakitud köögiviljadest, veisehakklihast, maisist ja riivjuustust takotaskul. Katteks pannakse otse loomulikult hapukoort ja tulist salsat!
Kuumuta ahi vastavalt takotaskute pakendil olevale õpetusele.
Lõika tomatid ja kurk kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Lase maisil kuivaks nõrguda. Lõika salat ribadeks.
Prae hakkliha õlis ja maitsesta maitseaineseguga ning sega juurde vesi ja lase mõni minut keeda.
Pane takotaskud ahjuplaadile ja kuumuta neid ahjus keskmisel siinil vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Pane hakkliha takotaskutesse, lisa juust ja köögiviljad ning viimasena salsa ja hapukoor.