Koostisosad
-
Kanafilee300 g
-
Pärmitaigen1 tk
-
Beebispinat100 g
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Või1 spl
-
Sinihallitusjuust125 g
-
Valgehallitusjuust Camembert120 g
-
Meresool ja piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sulatage supilusikatäis võid pannil, lisage peeneks hakitud küüslauk ja laske sel pannil säriseda, kuni tunnete tugevat küüslauguaroomi. Seejärel lisage pannile spinat, kuumutage umbes 2 minutit, kuni spinatist on vedelik väljutatud.
Asetage lauale tainakiht ja lõigake tainas kahelt küljelt diagonaalseteks triipudeks – jätke keskmine osa läbi lõikamata.
Seejärel pange soola ja pipraga maitsestatud ja horisontaalselt viilutatud kanaviilud taina keskele. Peale raputage sinihallitusjuustutükikesi ja praetud spinatilehti.
Viimaks asetage kõige tippu Camemberti-juustu viilud ja punuge mõlemale poole lõigatud tainaribadest patsid, ristates need tainaketta keskel.
Asetage tainapatsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage eelsoojendatud ahjus temperatuuril 220 ˚C 12–15 minutit.