Suvine ja kerge sangria
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Suvine ja kerge sangria
-
Melon600 g
-
Laim2 tk
-
Jõhvikamahl500 ml
-
Roosa vahuvein750 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kuubikuteks lõigatud melon ja/või arbuus ja laimilõigud hoia jõhvikamahlas. Enne serveerimist lisa pudel alkoholivaba roosat vahuveini.
Lõika melon ja/või arbuus kuubikuteks. Lõika laim viiludeks.
Pane meloni- ja arbuusitükid ja laim kannu. Kalla sinna jõhvikajook.
Enne serveerimist kalla kannu alkoholivaba roosa vahuvein.