Suvine Grill Chill
-
Küpsetusaeg: 10min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Maasikad50 g
-
Mango50 g
-
Koriander50 g
-
Arbuus50 g
-
Küüslauk5 g
-
Tšilli3 g
-
Laimimahl5 g
-
Oliiviõli5 g
-
Nõo Lihavürsti Tippkoka retsepti grilltoode1 pakk (-i)
-
Leib ciabatta2 viil (-u)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Suviselt mahlane vahepala täidab kõhtu ja on sobiv igal üritusel serveerimiseks. Tippkoka Joel Ostrati poolt kokku pandud retsept on kindlasti meeltülendav maitseelamus!
Tükelda puu- ja köögiviljad, seejärel sega kõik omavahel. Soovi korral lisa rukolat ja soola.
Liha valmistamiseks pruunista liha (eelistatult Nõo Lihavürsti Tippkoka retspti) söegrillil 300 ºC juures 3 minutit mõlemalt poolt. Seejärel lase umbes 2-4 minutit lihal lõikelaual puhata.
Pruunista pita sai või ciabatta grillil
Serveeri liha ja salsa pruunistatud ciabatta või pita saia vahel. Head isu!