Koostisosad
-
Riisipaber8 tk
-
Riisinuudlid Thai Choice100 g
-
Salatilehed8 viil (-u)
-
Kurk0.5 tk
-
Porgand1 tk
-
Veisefilee200 g
-
Koriander1 g
-
Basiilik1 peotäis (-t)
-
Roheline sibul1 peotäis (-t)
Kaste
-
Hoisini kaste30 g
-
Hele sojakaste30 g
-
Maapähklivõi30 g
-
Vesi50 ml
-
India pähkel2 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pane riisinuudlid kuuma vette 10 minutiks likku.
Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Nõruta nuudlid taas sõelal ning jahuta külma veega.
Lõika lihast õhukesed viilud ja prae või keeda need kiirelt küpseks. Pese ning valmista ette salatilehed ja ürdid. Sega kokku kaste. Kastmesse lisa purustatud India pähklid.
Kasta riisipaber sooja vette. Aseta paber lõikelauale või suurele taldrikule. Tõsta sellele täidised ja keera paber rulli. Kasta rull kastmesse ja söö kohe.
Kui teed rullid külaliste jaoks varem valmis, võid need lõigata suširullide suurusteks tükkideks. Külalisi oodates kata rullid toidukilega, et need ära ei kuivaks.