Suus sulav ühepajatoit

  • Küpsetusaeg: 50min
  • Lihtne
Suus sulav ühepajatoit
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Sealiha
     700 g
  • Porgand
     4 tk
  • Kaalikas
     1 tk
  • Kapsas
     1 tk
  • Kartul
     700 g
  • Sibul
     1 tk
  • Puljong
     5 dl
  • Õli / Või
     3 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Till
      Serveerimiseks

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ühepajatoit on koduste toitude klassika ja kõige maitsvam siis, kui pajaroa sisse minevad viljad on enda põllult pärit. Magus porgand ja kaalikas, sekka kapsalohud ja koduse maitsega kartulid.

Kuumuta poti põhjas õli või või ja pruunista lihatükid koos tükeldatud sibulaga
Kalla peale kuum puljong, lase keema tõusta, alanda kuumust ja hauta liha poolpehmeks
Tükelda kapsas, kaalikas ja porgand, lisa potti ning keeda kaane all umbes 10 minutit
Pane potti kartulikuubikud ja keeda vaiksel tulel kuni need on pehmed
Maitsesta soola ja pipraga ning serveerides puista peale värskeid hakitud ürte, nt tilli

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Kapsasupp

45min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid