Koostisosad
-
Räimerümbad500 g
-
Küüslauk3 küüs (-nt)
-
Sidrunimahl0.5 tk
-
Rosmariinspl
-
Oliiviõli2 spl
-
Sool1 tl
-
Must piparmaitse järgi
-
Sidrun viilutatud1.5 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Selle retsepti puhul võid rümpade asemel kasutada ka fileesid või isegi terveid puhastatud räimi. Fileed vajavad vaid vähest maitsestumist ja valmivad grillil murdsekund kiiremini kui rümbad.
Haki küüslauguküüned ja sega oliiviõliga. Haki ka 1 sl jagu rosmariinilehti. Maitsesta räimed rosmariini-küüslauguseguga ning lisa sidrunimahl ja sool-pipar. Lase tundpaar maitsestuda. Lao räimed kalarestile ja pista resti vahele ka mõni rosmariinioks ja sidruniviil. Grilli hõõguvate süte kohal mõlemalt poolt 3–4 minutit, kuni kalad on jumekad. Serveeri kohe.