Šokolaadikook peediga
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Peet300 g
-
Oliiviõli150 ml
-
Vahtrasiirup150 ml
-
Šokolaad75 g
-
Muna3 tk
-
Speltajahu375 g
-
Küpsetuspulber2 tl
-
Kakaopulber5 g
-
Sool1 näpuotsatäis
-
Kookoshelbed
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 12 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Küpseta peeti! Proovi põnevat šokolaadikooki, mille maitset tugevdab riivitud peet. Vahtrasiirup annab tagasihoidlikult magusa maitse, nii et tegu ei ole väga magusa koogiga kohvi kõrvale. Või asemel oliiviõli kasutades rikastad kooki kasulike rasvadega.
Kuumuta ahi 175 ° kraadini.
Lisa väikesed šokolaaditükid. Sega šokolaadi sulamiseni.
Sega kokku kõik kuivained, lisa segu peeditainasse ja sega läbi.
Pööra kook tagurpidi ja lase jahtuda.