Koostisosad
Põhi
-
Küpsised Digestive150 g
-
Või Rimi70 g
Täidis
-
Toorjuust650 g
-
Hapukoor Rimi150 g
-
Kakaopulber Rimi3 spl
-
Suhkur70 g
-
Muna4 tk
-
Tšillipulber1 tl
Kate
-
Tume šokolaad100 g
-
Hapukoor Rimi150 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Üllata oma sõpru särtsaka šokolaadi-tšilli juustukoogiga. Lase koogil peale küpsetamist kindlasti vähemalt 4h või siis üleöö jahtuda.
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.
Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ja aseta vorm täidise valmistamise ajaks külma.
Sega omavahel toorjuust, hapukoor, suhkur, kakaopulber ja tšilli. Vahusta ükshaaval juustusegu sisse munad.
Vala täidis põhjale ning küpseta kooki 160-kraadises ahjus 50–60 minutit.
Lase täielikult jahtuda ja hoia 4–5 tundi või üle öö külmkapis.
Katteks sulata šokolaad veevannil ja lase mõni minut jahtuda. Sega sulašokolaad hapukoore sisse ning kata sellega juustukook.
Kaunista riivitud šokolaadi ja tšillipuruga.