Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Soe toortatra salat glasuuritud vutiga
-
Küpsetusaeg: 2h 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Toortatra salat
-
Toortatar200 g
-
Vesi400 ml
-
Soolmaitse järgi
-
Porgand100 g
-
Sibul100 g
-
Peet300 g
-
Roheline sibul50 g
-
Vutimunad
Kaste
-
Kitsepiima jogurt125 g
-
Kurkummaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
Glasuuritud vutt
-
Vutt4 tk
-
Sool15 g
-
Vesi700 ml
-
Õunastroop100 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Toortatra salat: Lõika porgan ja sibul kuubikukujulisteks, kuumuta ning lisa toortatar. Vala peale vesi ning keeda 5 minutit ja jäta hauduma. Keeda vutimunad. Lõika peet ja roheline sibul ning lisa need toorainetele.
Kaste: sega jogurt kurkumiga ning pane maitse järgi soola
Glasuuritud vutt: valmista soolast, veest ja poolest õuna stroobist marinaad. Pane vutid tunniks-kaheks marinaadi. Pärast vala marinaad ära ning kuivata vutid paberiga. Pruunista vutid pannil ja glasuuri õunastroopiga. Viimaseks küpseta vutid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ligi 15 minutit.