Soe lihavõttesalat kanaga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Türgi uba100 g
-
Vutimunad7 tk
-
Broileri rinnafilee1 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Oliiviõli
-
Mandlilaastud20 g
-
Riis100 g
-
Paprika marinaadis50 g
-
Kirsstomatid
-
Mee-sinepi salatikaste50 g
-
Sool1 näpuotsatäis
-
Pipar1 näpuotsatäis
-
Kurkum jahvatatud1 näpuotsatäis
-
Maitsetaimed
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Keeda riis vees. Lisa sool.
Loputa oad, lõika otsad ära ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Lõika kanafilee viiludeks, puista peale maitseaineid, hõõru küüslauguga ja prae kuumas õlis valmis.
Keeda vutimune keevas vees 3 minutit, seejärel jahuta ja koori.
Tõsta taldrikule riis, oad, rebitud kana, hakitud marineeritud paprika, pooleks lõigatud vutimunad, puista peale röstitud mandleid, veidi kirsstomateid ja rohelisi.
Serveeri sinepi-mee kastet eraldi kausis.