Snickersi batoonid
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
Põhi
-
Maapähklivõie Rimi200 g
-
Muna2
-
Pruun suhkur1 dl
-
Küpsetuspulber1 tl
-
ÕliVormi määrimiseks
-
Maapähkel100 g
Karamelline vahekiht
-
Kondenspiim karamelli200 g
Šokolaadikate
-
Küpsetusšokolaad 70%200 g
-
Või30 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Ise tehtud hästi tehtud snickersi batoonid, mis on palju tervislikumad ja maitsvamad kui traditsioonilised Snickersid 😉
Laota jahtunud põhjakihile karamellikaste või karamelli kondenspiim ja sinna peale jämedalt hakitud maapähklid. Soovi korral kasuta soolakaramellikastet
Šokolaadikatte jaoks purusta 100 grammi suure kakaosisaldusega (vähemalt 70%) šokolaadi väikesteks tükkideks ja sulata koos võiga kuumaveevannil. Sega ühtlaseks