Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Sinimerekarbid ja krevetid kookosleemes
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Krevetid300 g
-
Sinimerekarbid1 kg
-
Kookospiim1 l
-
Šampinjonid8 tk
-
Porrulauk100 g
-
Tšilli pipar1 tk
-
Laim1 tk
-
Kirsstomat200 g
-
Küüslauk4 küüs (-nt)
-
Punane sibul1 tk
-
Õli
-
SoolMaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Suhkurmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sinimerekarpide valmistamine on tegelikkuses palju lihtsam, kui see võib algselt tunduda. Jäta sel korral restorani minemata ning valmista perele või sõpradele uhke roog kodus!
Puhasta karbid ja krevetid.
Haki ja lõika köögiviljad valmis parajateks tükkideks.
Kuumuta õli ja prae köögiviljad kergelt üle, lisa juurde kookospiim ja lase kokku keeda.
Lisa juurde karbid ja kuumuta kaane all 3-4min. Lisa juurde krevetid ja kirrstomatid.
Maitsesta laimi mahla ja koorega.
Serveeri peale puistatud peterselliga.