Siidine crème brûlée
-
Küpsetusaeg: 1h
-
Lihtne

Koostisosad
-
35% koor2 dl
-
Kohvikoor2 dl
-
Munakollane5 tk
-
Suhkur2 spl
-
Vaniljekaun1
-
Suhkrut karamellistamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Crème brûlée on klassikaline Prantsuse magustoit, mis ühendab endas siidise vanillikreemi täidise ja krõbeda karamellistatud suhkru kihi. See elegantne ja lihtne maius sobib suurepäraselt nii erilisteks sündmusteks kui ka magusaks naudinguks argiõhtutel.
Kuigi selle valmistamine võib esmapilgul tunduda keeruline, on tegelikult vaja vaid mõnda koostisosa ja veidi kannatlikkust, et saavutada täiuslikult kreemjas tekstuur ja ideaalne karamellikiht.