Seljanka kolme lihaga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Koostisosad
-
Sibul, poolratastena2 tk
-
Tomatikaste150 g
-
Ketšup või tomatipasta2 spl
-
Puljong1 l
-
Suitsuvorst, tükeldatuna200 g
-
Viinerid, tükeldatuna100 g
-
Hapukurk + hapukurgivedelik3 tk
-
Oliivid2 spl
-
Õli praadimiseks1
-
Maitsestamiseks soola, pipart, paar loorberilehte2 näpuotsatäis
Lisandid
-
Hakitud petersell2 spl
-
Roheline sibul2 näpuotsatäis
-
Hapukoor2 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sügis on vaikselt uksele koputamas ning õhtud muutumas järjest pimedamaks ja jahedamaks. Kui toidust rääkida, siis ihkab hing sel perioodil midagi tõeliselt soojendavat ja kosutavat. Kolme lihaga seljanka pakub rikkalikku maitset ja korralikku kõhutäit!
Lihtne valmistada, soodne rahakotile ning soovi korral saab seda kokata suuremas koguses, et ka teistel päevadel kõhutäis kapis ootamas oleks.
Retsepti järgi valmistatuna jätkub suppi neljale sööjale.