Seesamikana pärlkuskussiga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Seesamikana pärlkuskussiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Kana

  • Kanafilee
     2 tk
  • Pärlkuskuss
     100 g
  • Granaatõun
     1 tk
  • Frillice salat
     1 pakk (-i)
  • Peedi hummus
     1 pakk (-i)
  • Seesamiseemned
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Salatikaste

  • Laimimahl
     2 spl
  • Seesamiõli
     2 tl
  • Õli
     2 tl
  • Mesi
     1 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Krõbe seesamiga praetud kanafilee, maitsekas hummus, krõmps salat ja värske granaatõun täiustavad imeliselt mõnusat pärlkuskussi. Selles lihtsuses peitub palju eri maitseid.

Keeda kuskuss vastavalt pakendil olevale juhendile. Poolita keskelt kanafileed, maitsesta soolaga ja kata seesamiseemnetega. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit. Viiluta.

Sega kokku salatikaste ja sega väiksemateks tükkideks rebitud jääsalatiga. Eelista maapähkliõli. Puhasta granaatõun. Jaga koostisosad nelja väiksemasse või ühte suuremasse kaussi.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kukeseenekaste

5min • Keskmine

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne