Koostisosad
Kana
-
Kanafilee2 tk
-
Pärlkuskuss100 g
-
Granaatõun1 tk
-
Frillice salat1 pakk (-i)
-
Peedi hummus1 pakk (-i)
-
Seesamiseemnedmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Õlipraadimiseks
Salatikaste
-
Laimimahl2 spl
-
Seesamiõli2 tl
-
Õli2 tl
-
Mesi1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Krõbe seesamiga praetud kanafilee, maitsekas hummus, krõmps salat ja värske granaatõun täiustavad imeliselt mõnusat pärlkuskussi. Selles lihtsuses peitub palju eri maitseid.
Keeda kuskuss vastavalt pakendil olevale juhendile. Poolita keskelt kanafileed, maitsesta soolaga ja kata seesamiseemnetega. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit. Viiluta.
Sega kokku salatikaste ja sega väiksemateks tükkideks rebitud jääsalatiga. Eelista maapähkliõli. Puhasta granaatõun. Jaga koostisosad nelja väiksemasse või ühte suuremasse kaussi.