Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Seene-tofu-kimchi supp oanuudlitega
-
Küpsetusaeg: 50min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Sibul1 tk
-
Õli2 spl
-
Küüslauk4 küüs (-nt)
-
Ingver5 cm
-
Kimchi150 g
-
Vesi1.5 l
-
Sojakaste4 spl
-
Kookossuhkur6 spl
-
Tšilli helbed2 tl
-
Sool1.5 tl
-
Seened300 g
-
Puravikud1 peotäis (-t)
-
Tofu tilliga250 g
-
Oanuudlid200 g
-
Pak choi2 tk
-
Roheline sibulmaitse järgi
-
Petersellmaitse järgi
-
Laimmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lihtsasti valmistatav vegan supp mille staariks on erinevad seened ja tofu. Mõnusa umami maitse annab supile kimchi. See supp on hea vaheldus lihaga suppidele ja põnev variant neile, kes soovivad vähem liha ja piimatooteid süüa näiteks tervislikel põhjustel. Sisaldab vähe kaloreid ja heas koguses taimset valku.
Kuumuta pannil õli sees umbes 5 minutit hakitud sibul, küüslauk ja ingver. Lisa suurde potti 1.4 liitrit vett, lisa praetud sibul, küüslauk ning ingver. Seejärel lisa potti kimchi, sojakaste, kookossuhkur, tšilli helbed, sool, viilutatud seened ja rebitud kuivatatud puraviku tükid ning kuubikuteks lõigatud tofu.
Lase keema ja keera seejärel kuumust maha. Keeda 40 minutit.
Valmista oanuudlid, kurna ja loputa külma veega.
Serveerimiseks säti valmis igasse kaussi väike portsjon oanuudleid, väiksemaks lõigatud paksoi ning seejärel tõsta supp kaussidesse. Lisa maitserohelist näiteks hakitud rohelist sibulat, peterselli või koriandri lehti, idandeid. Pigista peale värsket laimi.