Demo Kaev
Demo võttis väljakutse alustada tööd Rimi peakokana vastu suure põnevusega. See annab võimaluse oma seni õpitut ja praktilisi oskuseid teostada hoopis teise nurga alt, mis erineb oluliselt tavapärase peakoka tööst. Rimi peakoka töös tuleb arvestada suurte kogustega, kuid selle kõrval ei tohi kvaliteet langeda. Pakutav toit peab olema sama hea nagu kodus tehtud toit.
Parima toidu saladuseks peab ta puhtaid maitseid ja naturaalseid tooraineid. Kõik peab olema kvaliteetne ja apetiitne – just välimus, maitsed ja värvid on tegurid, mille põhjal inimesed tahavad toitu osta ja süüa. Demo soovib, et ka Rimis pakutavate toitude puhul oleks inimestel teadmine, et need on maitsvad ja kõrge kvaliteediga.
Kokandust sattus Demo õppima juhuslikult, kuid tagantjärgi tõdeb, et see oli pika ja põneva teekonna algus. Nüüdseks on Demo juba üle kümne aasta kokana töötanud, nii restorani kui tootmise valdkonnas. See on andnud talle võimaluse teha koostööd Eesti parimate kokkadega, töötada ja õppida välismaal ning pidada ka restorane.