Seahakkliha kookospiimas

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Seahakkliha kookospiimas

Koostisosad

  • Seahakkliha
     500 g
  • Kookospiim
     400 ml
  • Punane karripasta
     2 tl
  • Suhkruhernes
     150 g
  • Munanuudlid
     250 g
  • Õli
     1 spl
  • Sool
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Seahakkliha on odav ja hea igapäevatoit, mida saab mitmel viisil maitsestada. Selles retseptis saab sealiha tänu kookospiimale ja punasele karripastale aasiapärase maitse. Ideaalne koos munanuudlite ja krõmpsude suhkruhernestega. Lisaks valmib see vaid 15 minutiga.

Prae hakkliha praepannil õlis. Maitsesta soolaga. Sega juurde kookospiim ja karripasta ja lase esmalt keeda ca 5 minutit.

Lõika suhkruherned ribadeks või pooleks, sega need kergelt pannil olevate ainete hulka ja keeda veel ca 3 minutit.

Keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.

Serveeri nuudlitega.

Sarnased retseptid

Kukeseenekaste

5min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine