Seahakkliha kookospiimas
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Seahakkliha500 g
-
Kookospiim400 ml
-
Punane karripasta2 tl
-
Suhkruhernes150 g
-
Munanuudlid250 g
-
Õli1 spl
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Seahakkliha on odav ja hea igapäevatoit, mida saab mitmel viisil maitsestada. Selles retseptis saab sealiha tänu kookospiimale ja punasele karripastale aasiapärase maitse. Ideaalne koos munanuudlite ja krõmpsude suhkruhernestega. Lisaks valmib see vaid 15 minutiga.
Prae hakkliha praepannil õlis. Maitsesta soolaga. Sega juurde kookospiim ja karripasta ja lase esmalt keeda ca 5 minutit.
Lõika suhkruherned ribadeks või pooleks, sega need kergelt pannil olevate ainete hulka ja keeda veel ca 3 minutit.
Keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.
Serveeri nuudlitega.