Rukkikrõpsud veisepasteedi ja punase sibulaga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Rukkikrõpsud veisepasteedi ja punase sibulaga

Koostisosad

  • Rukkikrõpsud
     1 pakk (-i)
  • Veisemaksapasteet
     1 pakk (-i)
  • Marineeritud punane sibul
     1 pakk (-i)
  • Jõhvikas
     1 pakk (-i)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kodumaa sünnipäev on alati tähistamist ja pidulauda väärt tähtpäev. Pilkupüüdev ja värvikirev suupistelaud ei ole tegelikult ülejõu käiv või liialt aega nõudev ettevõtmine, kui kasutada nutikaid ideid ja Rimis saadaolevaid valmistooteid. Erinevaid valmistooteid kokku kombineerides saad lihtsa vaevaga efektse ja igati pidupäeva väärilise suupistelaua vaid loetud minutite jooksul valmistada.

 

Üks imelihtne ja hästitoimiv suupisteidee on rukkikrõpsud veisepasteedi ja marineeitud punase sibulaga. Rukkikrõpse ja veisemaksapasteedi leiad Rimi omatoodete hulgast. Punast sibulat leiab marineerituna nii purkitehtuna või siis lahtiselt Rimi salativalikust. Krõmpsuv punane sibul, kreemjas pasteet serveerituna rukkikrõpsul ning hapukust lisamas väike jõhvikamari. Kõik see kõlab kokku väga maitsvalt.

Tõsta rukkikrõpsu sisse lusikatäis Rimi veisepasteeti.
Aseta sinna peale marineeritud punast sibulat.
Viimistle võrsete või ürtidega ja lisa ka paar jõhvikat.

Sarnased retseptid