Röstitud tofu küüslaugukastme ja grillitud köögiviljadega
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
Pearoog
-
Vegan röst Sojalita Grill140 g
-
Murulauk1 punt (-i)
-
Köögiviljad500 g
-
Sool
-
Pipari
Kaste
-
India pähklid100 g
-
Sidrun1 tk
-
Äädikas1 spl
-
Vegan majonees2 g
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Till2 tl
-
Sool
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Röstitud tofu küüslaugukastme ja grillitud köögiviljadega. Valmista ise ja naudi!
Valmista küüslaugukaste.
Pane india pähklid potti, kata veega ja keeda.
Jäta need jahtumise ajaks vette ligunema.
Nõruta pähklid, loputa külma jooksva vee all ja pane blenderisse.
Lisa 120 ml vett ja blenderda kuni tekib hapukoore konsistentsiga kaste.
Lisa sidrunimahl, äädikas ja maitse järgi soola.
Sega korralikult läbi majoneesi, peeneks riivitud küüslaugu ja kuivatatud tilliga.
Grilli köögivilju ja rösti kuni valmimiseni ning serveeri kastme ja hakitud murulauguga.