Koostisosad
-
Porgand500 g
-
Juust Feta I Love Eco100 g
-
Maitsestamata jogurt Rimi150 g
-
Riivsai50 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Lehtkapsas200 g
-
Oliivõlipraadimiseks
-
Sidrunimahlmaitse järgi
-
Mesiveidi maitseks
-
Sool ja piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tükelda porgandid, piserda neile oliiviõli, tibake mett ning soola ja pipart.
Sega läbi, laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 200 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni porgandid on pehmed.
Jahuta.
Pudista fetajuust kannmikserisse või purustajasse, lisa jogurt ja veidi sidrunimahla ning töötle kaste ühtlaseks.
Maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil oliiviõli, lisa pannile väiksemaks rebitud lehtkapsas.
Prae kiirelt läbi, maitsesta soola-pipraga ning tõsta pannilt.
Kuumuta pannil veel veidi oliiviõli, lisa riivsai või Panko paneering ja prae see krõbedaks.
Lisa purustatud küüslauk ning sega kõik läbi.
Serveerimiseks säti vaagnale lehtkapsast, sinna peale tõsta röstitud porgandid, nirista jogurti-fetakastet ja puista peale krõbedat riivsaia või Pankot.
Viimistle tibakese sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga.
Serveeri kohe!