Ricotta maasika ja šokolaadikastmega
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Alus
-
Mandlijahu50 g
-
Kookosjahu50 g
-
Riisijahu50 g
-
Mandlilaastud50 g
-
Või120 g
-
Pruun suhkur50 g
-
Suhkur25 g
-
Vanillisuhkur3 tl
-
Kaneel3 tl
Moos
-
Külmutatud kirsid kivideta250 g
-
Tuhksuhkur75 g
Täidis
-
Kohupiim Ricotta600 g
-
Vahukoor150 g
-
Tuhksuhkur100 g
-
Vanillisuhkur3 tl
-
Maasikad300 g
-
Šokolaadikaste ICA100 g
-
Pistaatsiapähklid
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Suus sulav Ricotta magustoit maasika ja šokolaadikastmega. Tee ise ja naudi!
ALUS: sõtku kõik koostisosad nii, et moodustuks puru konsistents.
Pane küpsetusvormi küpsetuspaber ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni tekib kuldpruun värv.
Võta ahjust välja ja pane jahtuma.
MOOS: Pane kirsid potti, lisa tuhksuhkur ja kuumuta, kuni vedelik aurustub – umbes 15 minutit.
Lase moosil jahtuda.
TÄIDIS: Vahusta vahukoor tuhksuhkru ja vanillisuhkruga kergeks vahuks ning sega õrnalt sisse Ricotta juust, kuni moodustub ühtlane konsistents.
Aseta kirsimoos äärtega taldriku põhjale. Pane peale täidis, tasanda, kata šokolaadikastmega ning kaunista maasikate ja pistaatsiapähklitega.