Ravioolivorm

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Ravioolivorm
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Pastakaste
     350 g
  • Koor 35%
     2 dl
  • Ravioolid ricotta ja spinatiga
     250 g
  • Mozzarella
     125 g
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Basiilik
      lehed

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soojendava ja toeka vormiroa saab eelmisel õhtul valmis teha nii, et koolilapsel on seda lihtne endale lõunaks soojendada. Terve vormi võib pista ahju või tõsta endale paras ports ning soojendada see üles mikrolaineahjus. Suurematele lastele ei käi aga selle roa nullist valmistamine kindlasti üle jõu. Tarvis on vaid neli koostisosa ahjuvormi tõsta, paarkümmend minutit küpsetada ja valmis!

Sega omavahel pastakaste ja koor ning vala väiksema ahjuvormi põhjale
Lisa ravioolid, lisa veidi soola ja sega õrnalt läbi
Rebi tükikestena peale mozzarella
Küpseta 210-kraadises ahjus umbes 20 minutit kuni vorm on kuum ja podisev ning juust peal sulanud
Raputa enne söömist peale veel musta pipart ja värsket basiilikut, mis paneb i-le täpi

Sarnased retseptid

Kukeseenekaste

5min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine

Seljanka kolme lihaga

30min • Keskmine