Punane hõõgvein
-
Küpsetusaeg: 15min
-
Lihtne
Koostisosad
Hõõgvein
-
Vein punane Zinfandel/Malbec750 ml
-
Muskaatpähkel1 tl
-
Mandariin1 viil (-u)
-
Aniisi täht1 tk
-
Ingver1 viil (-u)
-
Mesi2 g
-
Nelk
-
Kaneelipulgad2 tk
Serveerimiseks
-
RosinMaitse järgi
-
MandelMaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tõeline jõuluklassika - isevalmistatud glögi!
Kuumuta potis kõik koostisosad kuid ära keeda. Lase kaane all tagasi podiseda
Lisa rosinad ja mandlid ning serveeri
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.
Alkohol võib kahjustada teie tervist.