Koostisosad
Koostis
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Porgand2 tk
-
Rapsiõli1 spl
-
Kanapuljong3 dl
-
Tšillihelbeid1 näpuotsatäis
-
Ingverijuur1 tk
-
Kookospiim1 dl
-
Sidrunimahl1 dl
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Särtsakas ja päikeseline kausitäis teeb meele rõõmsaks ja maitseb imeline.
Haki sibul ja küüslauk. Tükelda porgandid.
Kuumuta sibul-küüslauk õlis läbipaistvaks, selleks kulub 5–7 minutit.
Lisa porganditükid ning prae kergelt koos sibula ja küüslauguga läbi. Kuumuta potis puljong keema ja vala sinna panni sisu.
Keeda kaane all keskmisel kuumusel umbes 10 minutit, kuni porgand on pehme. Lisa tšillihelbed, riivitud ingver (ingveri juurest umbes 1cm osa) ja kookospiim.
Püreesta ühtlaseks, maitsesta sidrunimahla ja vajaduse korral soolaga. Kui supp on liiga paks, lisa veidi kuuma vett.