Koostisosad
-
Burgerikukkel Leibur2 viil (-u)
-
Lambahakkliha200 g
-
Hapukapsas60 g
-
Sibul punane20 g
-
Ürdid20 g
-
Küüslauk10 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Suvi, päike, lähedased koos ning kuum grill! Selle suurepärase koosluse muudab paremaks eriline lambaburger, kuhu võid julgelt lisada värsket ürti.
Võta Leiburi burgerikukkel (eelistatavalt kliidega) ja rösti õrnalt.
Viiluta punasest sibulast nii õhukesed viilud kui saad.
Sega kokku hakkliha, purustatud küüslauk, sool, pipar ja hakitud ürdid. Sega hakkliha tugevalt umbes 5 minutit, et kotlett hästi koos püsiks.
Küpseta ürdikotlett tulel – esmalt pruunistamõlemalt poolt ning järelküpseta vaiksel tulel.
Jäta mõneks ajaks valminud kotletid puhkama.
Võta kõik komponendid ning pane endale kokku üks eriline burger, kuhu sisse võid julgelt lisada järgi jäänud värsket ürti.