Pehme pannipiparkook karamelli ja jõhvikatega
-
Küpsetusaeg: 50min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Kondenspiim karamelliga300 g
-
Eesti Pagari piparkoogitaigen680 g
-
Jõhvikadmaitse järgi
-
Tuhksuhkurmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pehme ja piparkoogivürtsidest pakatav kook valmib imelihtsalt. Vajad vaid kvaliteetset piparkoogitainast, karamellist kondenspiima ja jõhvikaid! Suurepärane jõulune magusaamps tee või glögi kõrvale!
Autor: Mari-Liis Ilover
Vajuta piparkoogitainas 3-4 sentimeetrise kihina võitatud malmpanni põhjale. Kui sellist panni pole, võib kasutada ka lihtsalt koogivormi. Taina täpsem kogus oleneb sellest, kui suur pann või vorm kasutusel on.
Tõsta ahju ja küpseta 170 kraadi juures pool tundi, kuni tainas on läbi küpsenud, kuid veel pehme.
Võta ahjust, määri peale karamell-kondenspiim ja kaunista tuhksuhkrus veeretatud jõhvikatega.