Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Peekonisse mässitud kalkunirull feta ja spinatiga
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Kalkuni kintsuliha1 kg
-
Spinat30 g
-
Fetajuust50 g
-
Toorsuitsupeekon300 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika kalkuni kintsuliha õhemaks ning haamerda see laiemaks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ning pipraga.
Aseta lihale spinat ja feta ning keera liha rulli ja mässi see tihedalt peekonisse.
Aseta liha ahjuvormi ning arvesta ahjus küpsemiseks 1 kilogrammi kohta 1 tund 190 kraadi juures.