Peekoniribad sinepiseemne marinaadis

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Peekoniribad sinepiseemne marinaadis

Koostisosad

  • Peekoniviilud
     6 tk
  • Suitsupaprika pulber
     1 g
  • Dijon terasinep
     1 spl
  • Valgeveini äädikas
     30 ml
  • Suhkur
     60 g
  • Vesi
     90 ml
  • Sool
      Maitse järgi
  • Pipar
      Maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Põnev retsept, mida kindlasti proovida.

Keeda valmis marinaad lisades vesi, suhkur ja valge veini äädikas.
Jahuta marinaad ja kalla lihaviilude peale.
Lisa juurde sinep, suitsupaprika pulber ja maitsesta soola ja pipraga.
Kui kõik komponendid on lisatud, masseeri lihatükke koos marinaadiga, et rohkem marinaadi imenduks.
Parim on lasta peekoniviiludel maitsestuda kapis 12-14h, siis imendub maitse liha sisse.
Peekoniribad sobivad suurepäraselt grillil valmistamiseks.
Serveerimiseks puista peale röstsibulat ja mõned rohelised maitseained.
Lisanditena kasuta kevadist praekartulit, soolakurke, kapsa ja fenneli salatit.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk